Teamafspraken en feedback

Voor wie is het?

Iedereen die in een team functioneert.

Wat leer je?

In de training teamafspraken & feedback leer jij reflecteren op de huidige samenwerking binnen je team. We maken een analyse van de huidige werksituatie en van de verschillende belangen die er spelen. Teamleden geven elkaar feedback op een constructieve manier over de samenwerking in de afgelopen periode. Bij hardnekkige meningsverschillen of conflictsituaties maken we gebruik van de Birkman methodiek om aan de hand van elkaars profiel helderheid te krijgen over – en respect te hebben voor elkaars verschillen en overeenkomsten. 

We maken in deze teamsessie afspraken over inhoud, proces en procedure en kijken of er direct al afspraken gemaakt kunnen worden over het vervolg zonder uitstel of niet legitieme redenen. Vooraf doen we een intake met een aantal teamleden om helderheid te krijgen over de te behalen doelen.


Wat is het resultaat? 

Na deze ochtend/ middag:

  • Weet je hoe je op een effectieve manier elkaar feedback kunt geven;
  • Ben jij je bewust van je eigen talenten en tekortkomingen;
  • Heb je inzicht in welke teampatronen er spelen en hoe die doorbroken kunnen worden;
  • Zijn er concrete afspraken gemaakt over samenwerking , evt. met gebruikmaking van een teamplan of andere kaders die er al liggen;

Programma

De training 

Deze ochtend of middag is geschikt voor elk team van 5-20 medewerkers. De training kan zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.


De trainer

Een van de Yelllow-trainers