je_innerlijke_stem

Je innerlijke stem

Voor wie is het?

Iedereen die werkzaam is in een organisatie , een team of een groep mensen

Wat leer je?

Ben jij de leider die je wilt zijn? Weet jij welke koers je wilt en kunt varen? Heb je daadwerkelijk de regie over datgene wat je doet?  Ken je alle leiderschapsmodellen maar heb je het gevoel dat er nog meer te halen valt? 

Leider zijn in deze tijd vraagt behoorlijk wat flexibiliteit, discipline en zelfkennis. Tijdens deze dag kijk je in de spiegel en ontdek je wat authenticiteit voor jou betekent. Je wordt je bewust hoe jouw gedrag wordt aangestuurd op een dieper niveau en wat jouw mechanismen zijn om jezelf staande te houden in deze turbulente wereld van agile werken, zelfsturende teams en reorganisaties.

Gedurende deze dag werken we met “Voice Dialogue”, een krachtig en energetisch instrument dat je verder gaat helpen met jouw persoonlijk leiderschap. De methodiek helpt je de regie te nemen over jezelf, je werk, maar ook over je dagelijks leven.Voice dialogue betekent letterlijk “de dialoog tussen je innerlijke stemmen” en geeft inzicht waarom je bepaalde innerlijke stemmen meer of minder aan het woord laat. Wie heeft het bij jou voor het zeggen? Is het je innerlijke criticus, je pleaser, je redder of je dictator?  Durf je uit je comfortzone te gaan en geconfronteerd worden  op een dieper niveau?

Leer jezelf beter kennen tijdens deze dag en geef jezelf de ruimte om meer vanuit authenticiteit te handelen. Zelfsturing op het meest persoonlijke niveau.


Wat is het resultaat? 

Na afloop van de training:

  • Ben jij je bewust van je innerlijke stem• Weet je hoe je regie kunt voeren over je eigen innerlijke dialoog;
  • Weet je hoe je effectiever kunt zijn in je communicatie met anderen;•
  • Heb je een krachtige tool en taal geleerd waarmee jij je  in lastige situaties staande kan houden;
  • Weet jij hoe naast je talenten ook je minder ontwikkelde kanten effectiever kunt gebruiken;

Programma

De training 

De training heeft max. 8 deelnemers. Dag 1 is een groepstraining, dag 2 persoonlijke Voice dialoguesessies van een uur per persoon. De training kan zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.


De trainers

Anita Bakker en Rick Willemsen