...

Heleen de Jonge

Als coach/ psycholoog help ik je als dertig plusser om (weer) gelukkig en gezond in je werk en leven te staan. Soms is het tijd om in de spiegel te kijken, keuzes te maken en de sprong te wagen!

Ontwikkel jezelf, wordt weerbaar en krachtig zodat je lekker in je vel zit én goed functioneert . Een ontwikkeltraject is een investering in jezelf. In een traject op maat help ik je doelen te behalen op het gebied van communicatie, relaties, werk en loopbaan. Blijven aanmodderen of stil blijven staan is zonde van de tijd en zonde van je talent.

Uit de stress, in je kracht

Benut je potentieel, vergroot je weerbaarheid, voel je goed en sla je vleugels uit. Wanneer je beter kunt omgaan met stress en meer in je kracht staat geeft dat je zoveel meer rust, plezier en vitaliteit. In de sessies leer je kijken vanuit een positief gezond perspectief zodat je de regie krijgt over creatieve oplossingen en mogelijkheden. Je wordt je bewust van en doorbreekt patronen die je beperken. Je maakt heldere keuzes die je helpen om de doelen te bereiken die bij jou passen.